ŠOK U BAJERNU, NOJER HOĆE DA IDE, ODBIO PONUĐENI UGOVOR! Golman Pancera na pragu Čelsija, Lampard otkačio Kepu Arizabalagu

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠOK U BAJERNU, NOJER HOĆE DA IDE, ODBIO PONUĐENI UGOVOR! Golman Pancera na pragu Čelsija, Lampard otkačio Kepu Arizabalagu

Nemački golman Manuel Nojer, mogao bi dres minhenskog Bajerna da zameni londonskim Čelsijem, pošto je odbio produžetak ugovora sa Bavarcima. Čelsi je pored Nojera, zainteresovan i za Alfreda Donarumu iz Milana.

Jedan od najboljih golamana u istoriji fudbala Manuel Nojer mogao bi nakon devet godina da napusti redove minhenskog Bajerna, pošto je još jednom odbio ponudu produžetka koju su mu ponudili Bavarci.

Nojer i uprava Bajerna ne slažu se oko visine plate i dužine ugovora, pa bi 34-godišnji golman mogao da promeni sredinu.

Londonski Čelsi aktivno traži zamenu za Kepu Arizabalagu, koji se nalazi u sukobu sa trenerom Lampardom, a kao primarna želja "plavaca" je upravo nemački golman Nojer.

Nojerov ugovor sa Bajernom ističe u junu 2021. godine, pa bi u Minhenu ostao ili do isteka saradnje, ili u transferu ovog leta. Nojer je u Bajern došao iz Šalkea 2011. godine za 30 miliona evra.

Pored Nojera, Čelsi se interesuje i za Đianluiđija Donarumu, golmana Milana.

Kako navode nemački mediji, do transfera Nojera ili Donarume u redove Čelsija doći će samo ukoliko se londonski tim reši Kepe Arizabalage.

RTS/Bild

Komentari