ŠPANIJA NA NOGAMA, KEJN U REALU ZA 150 MILIONA EVRA! Florentino Perez sprema posao veka, kapiten Engleske dobiće sve što poželi, čak i Benzeminu devetku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠPANIJA NA NOGAMA, KEJN U REALU ZA 150 MILIONA EVRA! Florentino Perez sprema posao veka, kapiten Engleske dobiće sve što poželi, čak i Benzeminu devetku!

Real Madrid sprema maga ponudu za fudbalera Totenhema Harija Kejna. Spremni su mu ponuditi dres broj devet, a za transfer su spremili 150 miliona evra!

Jedan od najboljih napadača na svetu, engleski kapiten bio je presudan igrač Spars, postigavši 171 gol u 263 dosadašnja nastupa. Ove sezone ekipa iz severnog Londona je zakazala, ali je Kejn ipak postigao sedam golova u deset nastupa do sada.

Don Balon tvrdi da je predsednik Real Madrida Florentino Perez spreman da ponudi za Kejna čak 150 milona evra, ali i da mu dodeli devetku koju trenutno nosi Karim Benzema.

Perez, navodno, očekuje da će Geret Bejl napustiti Real narednog leta i namerava da broj 11 koji nosi Velšanin dodeli Benzemi koji će napuniti 32 godine sledećeg meseca.

Kejn koji se prema Transfermarketu trenutno procjenjuje na 150 miliona evra, nesumnjivo je jedan od najboljih napadača na svetu i on bi svakako bio ogromno pojačanje za Real Madrid.

Teleks.info/Sport.ba

Komentari