SRBIN MENJA HALANDA U DORTMUNDU! SAŠA RASTURA U ŠTUTGARTU, VREME JE DA NAPALTI VRHUNSKE IGRE! Norvežanin definitivno ide, pa...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SRBIN MENJA HALANDA U DORTMUNDU! SAŠA RASTURA U ŠTUTGARTU, VREME JE DA NAPALTI VRHUNSKE IGRE! Norvežanin definitivno ide, pa...

Erling Holand briljira i jedan je od najvećih talenata nove generacije fudbalera. Nekolicina evropskih klubova bi volela da dovede Norvežanina u svoje redove i ko zna koliko će neki od tih timova morati da izdvoji novca za takav luksuz.

Ali kao zamena za Holanda u Borusiju Dortmund mogao bi da stigne - Srbin!

Tačnije, radi se o Srbinu koji nastupa za austrijsku reprezentaciju - Saši Kalajdžiću.

On je u dresu Štutgarta ove sezone pokazao da zaista veliki talenat - i to ne samo zbog svoje visine. Ovaj 23-godišnjak rođen u Beču je za člana Bundeslige već tresao mrežu 13 puta u tom takmičenju, uz još četiri asistencije, a posebno "upada u oči" i zbog visine od tačno dva metra.

Kako prenosi britanski "Independent", za Kalajdžića su zainteresovani Borusija Dortmund u slučaju da proda Holanda, ali i tamošnji premijerligaš Vest Hem.

Ukoliko bi Holand napustio "Vestfalen", sigurno je da bi Dortmund imao dosta novca za ulaganje i da bi mogao da dovede Kalajdžića, dok se za Vest Hem navodi da nije poznato koliko bi bili spremni da sve to "isprate" sa finansijske strane.

Holandov agent Mino Rajola je prethodne sedmice pravio "evropsku turneju" posećujući klubove sa kojima je razgovarao o potencijalnim kupcima za njegovog igrača narednog leta, pa je jasno da je samo pitanje dana kada će norveško čudo od deteta napustiti klub.

Zato se i čini da su "milioneri" favoriti za potpis naturalizovanog Austrijanca...

Mondo

Komentari