ŠTA SADA, NJUKASL NE PITA KOLIKO VLAHOVIĆ KOŠTA! Može li Viola odbiti i ludačku ponudu Arapa! KOZMO ĆE PRELOMITI NA BOŽIĆ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA SADA, NJUKASL NE PITA KOLIKO VLAHOVIĆ KOŠTA! Može li Viola odbiti i ludačku ponudu Arapa! KOZMO ĆE PRELOMITI NA BOŽIĆ!

Nikako da se stiša bura oko srpskog fudbalera Dušana Vlahovića koji je nakon sjajnih partija u reprezentativnom dresu ponovo očarao fudbalske velikane koji se bore oko njegovog dovođenja.

Vlahović pred novim ugovorom

Naime, prema poslednjim inforamcijama, osim Liverpula, Atletiko Mardira, Totenhema, Mančester sitija i Juventusa, u trku oko Srbina se uključio i Njukasl Junajted koji je od skora dobio veoma bogatog vlasnika, Mohameda bin Salema i tako postao jedan od najbogatijih klubova na svetu.

Nemojte uzimati injekcije za bolne zglobove, postoji prirodno rešenje..!

Međutim, Fiorentina ne razmišlja da ga pusti. Nakon što je Vlahović odbio dva ugovora za obnovu saradnje kluba iz Firence, najavljen je i treći.

Najveći problem do sada bila je klauzula, Vlahović bi prihvatio ponudu od 4.5 miliona sa bonusima, ali ne i klauzulu od 75 miliona evra.

Sa druge strane, ako Fiorentina popusti i klauzula bude između 50 i 60 miliona, to znači da će sjajni napadač na leto otići.

Iz Italije stižu vesti da će se Roko Komiso vratiti iz Amerike i Božić provesti u Italiji.

Takođe. pokušava da organizuje sastanak na kome će biti Vlahović, njegova porodica i agent kako bi se situacija razrešila.

Vlasnik Fiorentine izgleda veruje da bi mogao da izvrši uticaj na porodicu igrača da se oni umešaju, jer se provlači priča da bi Vlahović popustio da nije menadžera.

Republika

Komentari