STIGLA POTVRDA, BARSA U DECEMBRU DOBIJA NOVOG TRENERA! On je Argentinac i osvojio deset trofeja u pet godina I NE PLAŠI SE MESIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • STIGLA POTVRDA, BARSA U DECEMBRU DOBIJA NOVOG TRENERA! On je Argentinac i osvojio deset trofeja u pet godina I NE PLAŠI SE MESIJA!

Ernesto Valverde novim kiksom u Ligi šampiona protiv Slavije (0:0) gotovo sigurno osigurao otkaz na kraju sezone, a španski mediji pišu da možda neće dočekati ni kraj godine.

Naime, spominje se da bi Valverdeov naslednik mogao biti Marselo Galjardo.

Radi se o treneru River Plate, koji sa velikim uspehom vodi slavni argentinski klub, gde je već osvojio deset trofeja u pet godina.

Klaudio Borhi, bivši prvak sveta s Argentinom 1986. u Meksiku, danas radi kao stručni komentator u Argentini i rekao je da ima informaciju kako će Galjardo već u decembru sesti na klupu Barselone.

"Galjardo će postati trener Barselone. To je informacija koju sam dobio od pouzdanog izvora. Rodolfo D'Onofrio, predsednik Rivera, kaže da je to nemoguće, no ja verujem svom izvoru", kazao je Borhi.

Galjardo je poznat i potome što je u više navrata kritikovao prvu zvezdu argentinske reprezentacije i Barselone Lionela Mesija.

Teleks.info/Sport.ba

Komentari