ŠUT KARTA ZA SEDAM FUDBALERA REALA, MEĐU NJIMA SU BEJL, MODRIĆ, ALI I NAŠ JOVIĆ! Perez i Zidan prelomili, oni nisu dovoljno dobri!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠUT KARTA ZA SEDAM FUDBALERA REALA, MEĐU NJIMA SU BEJL, MODRIĆ, ALI I NAŠ JOVIĆ! Perez i Zidan prelomili, oni nisu dovoljno dobri!

Španski mediji danas prenose da je i Real, poput Barselone, napravio listu igrača koji će dobiti dozvolu da napuste klub u slučaju pravih ponuda.

U pitanju su igrači koji mogu da popune klupsku kasu, a na koje Zinedin Zidan nije previše računao ove sezone i koji nisu ispunili očekivanja. Navodno, Florentino Perez je ovo oberučke prihvatio jer je svestan da će klubu biti jako teško u narednim mesecima i sledeće godine, usled velikih gubitaka tokom pandemije.

Nažalost, kao i prethodnih dana, opet je na listi za "odstrel" i Luka Jović, a uz njega i - Geret Bejl, Džejms Rodrigez, Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola, Luka Modrić i Marselo.

Za Bejla i Rodrigeza je odavno poznato da Zidan i Perez žele da ih prodaju po bilo kojoj ceni, jer imaju ogromna primanja.

Sada je u grupi koji bi mogli da odu i Luka Modrić, a najzaslužniji za to je Fede Valverde koji je eksplodirao ove sezone.

Odriozola je otišao na pozajmicu u Bajern Minhen, a kako ni tamo ne igra, očekuje se da Real sačeka neke nove ponude, dok će drugi bek koji može da ide - Marselo. Brazilac je pao u drugi plan dolaskom Ferlana Mendija i deluje da je njegovo najbolje vreme prošlo.

Ostaju još napadači, ni Marijano Dijaz ni Luka Jović nisu pokazali da mogu da nadomeste Karima Benzemu kada je Francuzu potreban odmor.

Sportske.net

Komentari