SVE ĆE SE VRTETI OKO JOVIĆA, SANEA I ŽESUSA! BAJERN PRAVI TIM ZA 10 GODINA! Dilema je da li ih poveriti Kovaču ili Ragniku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SVE ĆE SE VRTETI OKO JOVIĆA, SANEA I ŽESUSA! BAJERN PRAVI TIM ZA 10 GODINA! Dilema je da li ih poveriti Kovaču ili Ragniku!

Osim Liroja Sanea, Bajern želi još jednog igrača Sitija, Gabrijela Žesusa. On nije zadovoljan minutažom, mada Gvardiola kombinuje minute Brazilca sa nedodirljivim Kunom i smatra da je Žesus budućnost. Brzi izlaz sjajnom napadaču nudi Bajern, ali Siti je postavio cenu kao za Sanea, čak i veću, oko 110 miliona evra.’

Sa druge strane Bajern želi da transfer finansira prodajom Tomasa Milera kome je isteklo vreme, ali možda i odlaskom Levandovskog u cilju podmlađivanja tima. Milera želi Junajted, Levandovskog Real koji nudi Jovića navodno kao deo sporazuma.

Ambicija Bavaraca je jasna, oni bi da uzmu Kai Haverca novu zvezdu nemačkog fudbala, Žesusa, Sanea i eventualno Jovića, i tako dodatno podmlade tim i krenu u novu eru. Da li ona podrazumeva Kovača na klupi teško je reći, pojavljuje se informacija da će tražiti iskusnijeg trenera i da je u kombinaciji čak Ralf Ragnik koji je radio u Štutgartu, Hofenhajmu, Šalkeu i u dva navrata u Red Bul Lajpcigu.

Sportske.net/Teleks.info

Komentari