TADIĆ U BARSELONI, BOMBA NA PIRINEJIMA! Italijanski novinar tvrdi da je Srbin prvi izbor katalonskog giganta! ŠTA ĆE REĆI AJAKS?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TADIĆ U BARSELONI, BOMBA NA PIRINEJIMA! Italijanski novinar tvrdi da je Srbin prvi izbor katalonskog giganta! ŠTA ĆE REĆI AJAKS?!

Najbolji srpski fudbaler protekle godine, Dušan Tadić, blizu je velikog transfera i prelaska u slavnu Barselonu, prenosi poznati italijanski fudbalski novinar Đanluka di Marcio

Čovek kojem je specijalnost izveštavanje o transferima igrača je to objavio na svom sajtu i profilima na društvenim mrežama.

Kako stoji u tekstu, povreda Luisa Suareza primorala je Barsu da reaguje i krene u potragu za pojačanjem u napadu, gde ni Grizman ne blista ove sezone.

Prva opcija katalonskog giganta navodno je bio Roberto Moreno, koga Valensija ipak ne želi da pusti i zahteva veliko obeštećenje, te je Tadić izbio u prvi plan.

Navodno će Dušanovi agenti već u sredu biti u Barseloni i pokušati da utanače sve uslove ovog velikog, i pomalo iznenađujućeg transfera lidera i kapitena Ajaksa.

Tadić je prošle sezone igrao spektakularno, postigao 38 golova i imao 24 asistencije, a završio je na 20. mestu u izboru za "Zlatnu loptu".

Ugovor sa "kopaljnicima" iz Amsterdama mu važi do 2023. godine i predviđa da on ostane u klubu i nakon kraja karijere, te će biti zanimljivo videti kako će uprava kluba odreagovati na ovu ponudu sa "Kamp Nou" stadiona

RTS

Komentari