TRENER FULAMA "PECNUO" MITROVIĆA: O TOME MU UVEK "TRUBIM", mora da pokaže više kvaliteta vođe! A, MITROGOL JE PRVI STRELAC ČEMPIONŠIPA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TRENER FULAMA "PECNUO" MITROVIĆA: O TOME MU UVEK "TRUBIM", mora da pokaže više kvaliteta vođe! A, MITROGOL JE PRVI STRELAC ČEMPIONŠIPA!

Menadžer Fulama Skot Parker pun je hvale na račun srpskog centarfora Aleksandra Mitrovića posle pobede nad Šefild Venzdejem od 5:3 (3:0).

- Liderstvo, to je jedna od stvari o kojoj neprestano razgovaram s njima, mora da pokaže više toga. Sposoban je za to, on je naša tačka oslonca. O tome mu uvek "trubim", da treba da pokaže više kvaliteta vođe i da pokaže koliko je važan. Poboljšao se veoma mnogo u tom aspektu, a i dalje je mlad - rekao je Parker.

- Mitro i dalje raste i uči, prihvata odgovornost i pritisak koji je uvek na napadačima. Taj pritisak je veliki, a on je sada odigrao fantastično. Naporno radi za tim i znam da će golovi doći - dodao je Skot Parker.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavio je, inače, sa sjajnim partijama u dresu Fulama i novim pogocima predvodio "kotadžere" do još jednog trijumfa. Fulam je savladao Šefild venzdej sa 5:3 u ludoj utakmici, a Mitrović je bio dvostruki strelac.

Pogađao je mrežu gostiju u 26. i 41. minutu (penal), čime je došao do broja od 26 pogodaka u Čempionšipu.

Na taj način je izbio na prvo mesto liste strelaca druge lige engleskog fudbala, pošto je preskočio Olija Votkinsa iz Brentforda, koji sada ima pogodak manje.

Mediji/Teleks.info

Komentari