TUMBA PORUČUJE SERGEJU: NAPUSTI KLUB! POŠTUJEM LACIO, ALI MILINKOVIĆ-SAVIĆ JE... Selektor Orlova oduševljen Vlahovićem i Maksimovićem!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TUMBA PORUČUJE SERGEJU: NAPUSTI KLUB! POŠTUJEM LACIO, ALI MILINKOVIĆ-SAVIĆ JE... Selektor Orlova oduševljen Vlahovićem i Maksimovićem!

Uzdanica Lacija Sergej Milinković-Savić je ponovo u svim rubrikama vezanim za prelazni rok, Dušan Vlahović i Nikola Milenković u Fiorentini igraju odlično, a i Nikola Maksimović igra sve bolje u Napoliju i njegovo vreme tek dolazi.

- Mnogo pratim italijanski fudbal i srpske igrače koji igraju tamo - rekao je na početku razgovora Ljubiša Tumbaković za "Radio Napoli".

Selektor Srbije je posebno bio oduševljen onim što pruža Nikola Maksimović u dresu Napolija.

- Nikola je u strašnoj formi i igra sa velikim samopouzdanjem otkako je Gatuzo došao na klupu. Sve je bolji i bolji, raste iz utakmice u utakmicu. Odigrao je fenomenalan meč protiv Juventusa u finalu Kupa Italije. To je najbolji način da postane oslonac u igri Napolija i reprezentacije Srbije. Vrlo je važno što ima trenera poput Gatuza koji ga vidi pravim očima i zato mu preporučujem da potpiše novi ugovor. Mislim da sada nije trenutak da menja sredinu - smatra Tumbaković.

Ipak, drugačije razmišlja kada govori o Sergeju Milinković-Saviću.

- Zaista mi se sviđa kako igraju Lacio i Sergej. Njegova budućnost zavisi samo od njega samog. Po mom mišljenju, sada bi trebalo da promeni sredinu i da potpiše za neki od vrhunskih klubova u Evropi jer je dostigao vrhunac u dresu "nebeskoplavih". Poštujem Lacio, ali Milinković-Savić je spreman za sledeći korak u karijeri - zaključio je Ljubiša Tumbaković.

SD

Komentari