UHAPŠEN MENADŽER ZBOG MITROVIĆEVOG TRANSFERA IZ ANDERLEHTA U NJUKASL! Sumnjiči da za pranje novca, policija ga je uhvatila u Liježu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • UHAPŠEN MENADŽER ZBOG MITROVIĆEVOG TRANSFERA IZ ANDERLEHTA U NJUKASL! Sumnjiči da za pranje novca, policija ga je uhvatila u Liježu!

Istraga je dovela do nekih saznanja policije, u pitanju je par transfera jedan je našeg Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl, drugi se tiče prelaska Jurija Tilemansa u Monako. Prvi je vredeo 18 miliona evra, drugi 23. Obojica su otada promenili sredine, Mitrovića je otkupio Fulam, Tilemansa Lester.

Podsetimo, prošlog aprila je policija u nekoliko akcija provalila u prostorije agencije koja je zastupala igrače.

Osumnjičeno je dvadesetak ljudi, kao Mitrovićevi agenti pominjani su Zahavi i Ramadani, ali oni su odmah demantovali umešanost, kao i to da su predmet sumnje.

U međuvremenu je uhapšen poznati fudbalski agent Kristof Enrotaj, kao i jedan njegov saradnik. U pitanju je menadžer između ostalih i Kurtoe, golmana Real Madrida.

On se sumnjiči da za pranje novca, policija ga je uhvatila u Liježu. Videćemo šta će se dalje dešavati, a mediji najavljuju da je istraga stigla do najviših menadžerskih krugova u Londonu, Monaku i Belgiji.

Sportske.net/Teleks.info

Komentari