URNEBESNO! KLOP ISPROZIVAO MURINJA UOČI MEČA SA TOTENHEMOM: Šta je Žoze igrao, nađite Murijna na Guglu?! Šta bio je veznjak - Žoze, izvini, nisam znao!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • URNEBESNO! KLOP ISPROZIVAO MURINJA UOČI MEČA SA TOTENHEMOM: Šta je Žoze igrao, nađite Murijna na Guglu?! Šta bio je veznjak - Žoze, izvini, nisam znao!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop napravio je mini-šou na konferenciji za medije povodom gostovanja Totenhemu (sutra, 18.30) u Premijer ligi. Na pitanje da li je bio bolji fudbaler od trenera "pevaca" Žozea Murinja, nemački stručnjak je rekao da nema pojma koju je Portugalac poziciju igrao, i zatim "naterao" novinare da na "guglu" nađu odgovor.

- Stvarno ne znam šta je Murinjo igrao. Da li je možda bio golman? Ne znate? E, onda mi "izguglajte" šta je bio - "naredio" je Klop, koji je tokom karijere najpre bio napadač, a kasnije desni bek.

Kada su mu saopštili da je portugalski strateg bio vezni igrač, samo je kratko rekao:

- Žoze, izvini, nisam znao.

Fudbaleri Liverpula na čelu sa Klopom tako ulaze dobro raspoloženi u derbi, u kome će probati 38. put zaredom da ostanu neporaženi u prvenstvu. A ako trijumfuju, postaće prva ekipa u istoriji "liga petice", koja je došla do 61 boda u 21. utakmici. Rekord zajednički drže PSŽ, Siti, Bajern i Juventus sa 59 poena.


Komentari