VALENSIJA VEĆ IMA RAČIĆA, ALI HOĆE JOŠ JEDNOG SRBINA U TIMU! Pita se Sevilja, ako ona pusti Nemanju, stvar je rešena!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • VALENSIJA VEĆ IMA RAČIĆA, ALI HOĆE JOŠ JEDNOG SRBINA U TIMU! Pita se Sevilja, ako ona pusti Nemanju, stvar je rešena!

Valensija bi uskoro mogla da dobije i drugog Srbina u veznom redu, a Uroš Račić sjajnog saigrača. Prema pisanju španskih medija, popularni “slepi miševi” su zainteresovani za Nemanju Gudelja iz, prvotimca Sevilje.

U kladionici MaxBet je kvota da će Francuska da bude šampion Evrope 6.

Novi trener kluba sa Mestalje Havijer Bordalas je incijator ideje da Valensija dovede srpskog reprezentativca. Makar i na pozajmicu. Klub će pokušati da mu izađe u susret i da se dogovori sa Seviljom oko pozajmice Srbina.

U Sevilji su raspoloženi da pregovaraju o odlasku Gudelja koji u prošloj sezoni nije bio standardan. Sevilja traži rešenje na toj poziciji ali se nada i da će finansijski proći dobro sa Srbinom koji ima ugovor na još dve godine. To podrazumeva da zainteresovani klub preuzme celu platu na sebe ako već želi pozajmicu što u Valensijinom slučaju neće biti lako zbog loše finansijske situacije u klubu.

Gudelj je u prošloj sezoni odigrao 44 meča u svim takmičenjima za Sevilju ali je u većini slučajeva ulazio sa klupe. U Valensiji bi mogao da dobije ozbiljniju ulogu jer ima defanzivne karakteristike po ukusu Havijera Bordalasa. Bivši trener Hetafea je poznat kao trener defanzivne orijentacije koji voli sistem sa dvojicom zadnjih veznih pa bi Gudelj mogao da dobije ulogu koju je kod Bordalasa u Madridu imao Nemanja Maksimović.

Maxbetsport

Komentari