VENGER PREUZIMA BAJERN, ALI BAVARCI ĆE NA LETO EKIPU POVERITI ERIKU TEN HAGU! Bild I Sport 1 otkrili šta se sprema u nemačkom gigantu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VENGER PREUZIMA BAJERN, ALI BAVARCI ĆE NA LETO EKIPU POVERITI ERIKU TEN HAGU! Bild I Sport 1 otkrili šta se sprema u nemačkom gigantu!

Nemački Bild i Sport 1 tvrde da će Arsene Venger biti trener Bajerna, ali samo do leta, kada će bavarskog giganta preuzeti Erik Ten Hag, aktualni trener Ajaksa!

Podsetimo, Bavarci su u nedelju otpustili Niku Kovača nakon debakla u Frankfurtu, a oba izvora navode da je Francuz voljan preuzeti nemačkog giganta do kraja sezone, kada će vodstvo kluba dovesti trajno rešenje.

"Bajernov favorit je Erik Ten Hag, ali s obzirom na to da on ne može napustiti Ajax usred sezone, čekat će ga se do leta. Bajern zato treba privremenog trenera, a favorit za tu funkciju je Arsene Venger", piše Sport 1.

Bild s druge strame ističe da uprava Bajerna zna da će im Venger reći 'da' ako ga pozovu, makar kao privremenog trenera."

Francuz je prošlog jeseca navršio je 70 godina, a bez angažmana je od proleća 2018. kada je nakon 22 godine napustio Arsenal.

Teleks.info/Sport.ba

Komentari