VESTI IZ LONDONA NISU DOBRE, EVO ZAŠTO MITROVIĆ NIJE IGRAO! Devetka Orlova je bolesna - da li je opet korona?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VESTI IZ LONDONA NISU DOBRE, EVO ZAŠTO MITROVIĆ NIJE IGRAO! Devetka Orlova je bolesna - da li je opet korona?!


Nema Aleksandra Mitrovića u timu, nema pobede Fulama. Dok su se navijači pitali gde je Mitrogol, njegove kolege “pucale su ćorcima” protiv Derbi Kauntija 0:0.

Pristalice belo-crnih bile su zabrinute što Srbina nema u protokolu. Za vikend je pogodio protiv Barnslija, nije se povredio, pa je veliko pitanje bilo što ga nema u timu protiv “ovnova”.

Po prvim informacijama koje stižu sa “ostrva”, trener Fulama Marko Silva je rekao da u timu nisu bili Tom Kerni, Aleksadnar Mitrović i Hari Vilson zbog bolesti. Sad ostaje da se vidi da li je reč o korona virusu ili ne…

Podsetimo, Aleksadnar Mitrović je u februaru ove godine već preležao “nevidljivog neprijatelja”, a sad ostaje da se vidi da li je došlo da drugog zaražavanja ili je reč o gripu ili nekoj drugoj virusnoj infekciji.

Marek Rodak takođe nije bio na golu, pošto je morao da ispoštuje COVID protokol posle povratka sa reprezentativnih obaveza.

U međuvremenu oglasio se i Mitrogoil!

– Pregledao sam se, imao sam sinoć i danas temperaturu, uhvatila me je pa se nisam osećao dobro za današnju utakmicu. Odmorio sam ovaj meč, kako bih Bože zdravlja, mogao da igram u subotu – rekao je Aleksandar Mitrović za BUTASPORT.RS.

Podsetimo, Mitrović je bio strelac na prethodnih 8 uzastopnih utakmica.

Mitrović je ove sezone upisao je 18 utakmica u dresu kluba iz Londona. Postigao je 21. pogodak i zabeležio 5 asistencija.

Mediji

Komentari