(VIDEO) BARSA OSTAJE BEZ SUPERZVEZDE, LIVERPUL ILI JUNAJTED SU NJEGOVI NOVI KLUBOVI! Cena je paprena - 86 miliona funti, ALI ON VREDI SVAKI PENI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BARSA OSTAJE BEZ SUPERZVEZDE, LIVERPUL ILI JUNAJTED SU NJEGOVI NOVI KLUBOVI! Cena je paprena - 86 miliona funti, ALI ON VREDI SVAKI PENI!

Ousmane Dembele nikad nije bio bliži napuštanju "Nou Kampa", a Barselona je izgleda spremna da ga pusti za pravu cenu.

Frnacuski internacionalac se mučio u Kataloniji, nije se još ni privikao na život, te se čini da ga Barsa sada aktivno prodaje za oko 86 miliona funti, piše Don Balon.

Katalonski div su potpisali Antoan Grizmana ovog leta, dok itekako računaju na Ansu Fatija koji čeka svoju šansu, tako da bi im dobro došao novac od Dembelea, dok mu je cena još visoka.

Don Balon povezuje Liverpul kao glavnog kandidata za potpis bivšeg napadača Borusije Dortmund, koji još uvek može postati igrač svetske klase, ako vrati svoju karijeru nazad na pravi put. A čini se da bi to mogao ostvariti na "Enfieldu".

Mančister Junajted je takođe povezan s Dembeleom, tako barem tvrdi Mundo Deportivo, a sigurno je da bi 22-godišnjak poboljšao Crvene đavole u ovom trenutku.

Liverpul ima previše opcija u napadu, dok Junajted mora naći zamene za Aleksisa Sančeza i Romelua Lukakua.

Dembele bi mogao biti igrač koji im je potreban, premda bi se on možda bolje uklopio u taktičku postavu Jirgena Klopa, dok bi prelazak na "Enfield" verovatno bio primamljiviji za većinu igrača upravo zbog loših rezultata Junajteda u poslednje vreme.

Međutim, što se tiče redovne minutaže, Dembele bi možda mogao odabrati "Old Trafford", jer će se suočiti s manjom konkurencijom za mesta u sastavu Ole Gunara Solskjaera. Sigurno je da je vrlo blizu odlaska na Ostrvo.


Sport.ba/Teleks.info

Komentari