(VIDEO) BUFON OTKRIO ŠTA JE REKAO RONALDU KADA MU JE OVAJ ZABIO GOL MAKAZICAMA! Zbog ovog je fudbal najvažnija i najlepša sporedna stvar na svetu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) BUFON OTKRIO ŠTA JE REKAO RONALDU KADA MU JE OVAJ ZABIO GOL MAKAZICAMA! Zbog ovog je fudbal najvažnija i najlepša sporedna stvar na svetu!

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon prisetio se Ronalda i gola koji mu je makazicama dao Portugalac! Bufon je otkrio šta je rekoa Ronaldu posle tog spektakularnog pogodka!

Podsetimo, Real je pre godinu na putu do naslova u četvrtfinalu Lige šampiona igrao protiv Juventusa. Madriđani su u prvoj utakmici u Torinu pobedili s 3:0, a Ronaldo je zabio dva gola. Ipak, ono što je učinio u 64. Minute ostaće zabeleženo u fudbalski analima - gol koji je postigao fantastičnim makazicama.

Bufon je otkrio šta je tada rekao Ronaldu kada je prolazio pored njega!

“Dok sam prolazio pored njega, pitao sam ga: Kristiano, koliko imaš godina?. Nasmešio se i odgovorio: 33. Nije loše, a?. Tada smo se obojica počeli smejati - prisetio se Bufon.

Legenda Juventusa je priznala da je prvih 25 sekundi nakon gola bio jako frustriran, ali dodaje i da je kasnije shvatio kako je Ronaldo napravio fenomenalan potez.

Real se revaš meču provukao kada je Ronaldo u sedmoj minuti nadoknade realizovaop sumnjiv penal I smanjip na 1:3!

Bufon se posle godinu dana provedenih u PSŽu vratio se u Torino i sada svlačionicu deli s Portugalcem. Kaže da je onaldo fantastična osoba s kojom provodi mnogo vremena.

Teleks.info/Mediji

Komentari