(VIDEO) ČELSI NE STAJE, VRAĆAJU ODBEGLO DETE NA STANFORD BRIDŽ! Problem im pravi Barsa, i ona hoće vezistu Sasuola!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) ČELSI NE STAJE, VRAĆAJU ODBEGLO DETE NA STANFORD BRIDŽ! Problem im pravi Barsa, i ona hoće vezistu Sasuola!

Tek što su postigli dogovor oko dolaska Hakima Zijeha iz Ajaksa, čelnici Čelsija ušli su u pregovore sa još jednim reprezentativcem.

Radi se o fudbaleru iz Obale Slonovače, Žeremi Boga nova je "meta" Plavaca koji žele da bivšeg igrača vrate iz Sasuola u svoje redove.

Vezista člana Serije "A" je još kao dete stigao na Stamford Bridž. Sa samo 12 godina pristupio je Čelsiju, dok je prvom timu priključen sa 18 godina, ali je prosleđen na pozajmicu u francuski Ren. Tokom karijere branio je boje španske Granade i Birmingema, da bi 2018. obukao dres Sasuola.

Na terenima Serije "A" je doživeo procvat, postigavši sedam golova za klub iz Ređo Emilije, što je nateralo i čelnike Barselone da razmišljaju o njegovom angažovanju.

Nema sumnje da će Boga u letnjem prelaznom roku promeniti sredinu, a u Londonu žele da iskorste pravo preče kupovine, koje su dogovorili sa Italijanima tokom sklapanja saradnje pre nekoliko sezona.

Prema najavama, gazda Čelsija Roman Abramovič spreman je da ponudi Italijanima 15.000.000 evra za Bogu, pa ako ne stigne bolja ponuda za Džeremija, reprezentativac Obale Slonovače će se vratiti na "Stamford Bridž", gde će dobiti novu šansu za dokazivanje kod menadžera Frenka Lamparda.

SD

Komentari