(VIDEO) EVERTON U TIOTENHEMU, ZVEZDA GREMIJA PRVA META POKETINA U JANUARU! Brazilac na meti brojnih klubova u ligama petice!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) EVERTON U TIOTENHEMU, ZVEZDA GREMIJA PRVA META POKETINA U JANUARU! Brazilac na meti brojnih klubova u ligama petice!

Totenhem planira da tokom januarskog prelaznog rika u svoje redove diovede zvezdu Gremija i reprezentativca Brazila Evertona Soareša.

Sjajnog ofanzivca je glavni skaut Sparsa Stiv Hičen pratio tokom polufinala Kopa Libertadores između Gremija i Flamenga.

Popularni "Sebolinja" je blistao i na Kopa Amerika u dresu "Karioka", bio je i najbolji strelac takmičenja koje je Brazil osvojio.

Podsetimo, Pevci su tokom leta hteli da dovedu Dibalu, ali "La Hoja" po svemu sudeći ostaje u Juventusu, pa su se u Totenhemu okrenuli ka Evertonu.

Problem je što u redu za Evertona stoje gotovo svi veliki klubovi iz liga petice.

Totenhem je tokom letnjeg prelaznog roka doveo Ndombelea, Sesenjona i Lo Selsa, ali

Engleza i Argentinca nismo često gledali ove sezone, pre svega zbog povreda.

Pevci su zadržali gotovo čitav roster iz prethodne takmičarske godine, pa se očekuje da posle demoliranje Zvezde, krenu ka vrhu tabele Premijer lige I uključe se u borbu za mesto u Ligi Šampiona! Za nešto više sup o svemu sudeći zakasnili!

Teleks.info

Komentari