(VIDEO) FUDBALERI BOLONJE NA PRELEP NAČIN UZVRATILI SINIŠI ZA “RIBANJE” NA POLUVRMENU! Ajde, probaj da ostaneš imun na ovo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) FUDBALERI BOLONJE NA PRELEP NAČIN UZVRATILI SINIŠI ZA “RIBANJE” NA POLUVRMENU! Ajde, probaj da ostaneš imun na ovo!

Posle poruke koju je u poluvremenu svojim igračima iz bonice uputio trener Siniša Mihajlović, oni su posle meča odlučili da mu uzvrate na prelep način.

Po povratku iz Breše, fudbaleri Bolonje su odlučili da zastanu ispred bolnice u kojoj se Mihajlović leči, izašli su iz autobusa i ispod Mihinog prozora skandirali njegovo ime i na sjajan način mu zahvalili zbog svega što čini za njih i u najtežim trenucima.

Ujedno, ovo je i još jedna, ogromna podrška srpskom stručnjaku da pobedi u svojoj najvažnijoj utakmici...

Podsetimo, iako nije bio fizički uz svoju ekipu Siniša Mihajlović imao je velikog udela u trijumfu, za sada, drugoplasirane ekipe u Italiji

Naime, srpski stručnjak je ostao u kontaktu sa stručnim štabom, tokom cele utakmice, a u poluvremenu se i lično obratio igračima.

- Mihajlović je bio besan. Na poluvremenu nam je prosledio poruku, a mi smo pokušali da prenesemo na teren ono što nam je rečeno. Zahvaljujući njegovom mentalitetu smo uspeli da odigramo onakvo drugo poluvreme - rekao je Palasio.

Bolonja je neporažena posle tri utakmice u novoj sezoni i ima sedam bodova.

- Hteli smo da imamo devet - kratko je dodao napadač.

Teleks.info/Mediji

Komentari