(VIDEO) JOVIĆ DEBITOVAO U POBEDI REALA NAD SELTOM! ZIDAN OD PRVOG MUNUTA STAVIO I BEJLA! Modriću direktan crveni karton!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) JOVIĆ DEBITOVAO U POBEDI REALA NAD SELTOM! ZIDAN OD PRVOG MUNUTA STAVIO I BEJLA! Modriću direktan crveni karton!

Fudbaleri Real Madrida savladali su Seltu u Vigu sa 3:1, u prvom kolu španske Primere.

Luka Jović, srpski reprezentativac koji je ovog leta stigao u „kraljevski" klub, odigrao je svoj prvi meč, pošto je u 81. minutu zamenio Karima Benzemu.

Iza Madriđana je turbulentan pripremni period u kojem nisu baš blistali, ali pobeda na startu prvenstva nijednog trenutka nije bila dovođena u pitanje.

Od prvog minuta na terenu se našao Geret Bejl, koji već duže vreme nije u dobrim odnosima sa trenerom Zidanom.

Prvi gol na meču pao je u 12. minutu, kada je upravo sjajni Velšanin ubacio loptu u peterac, a Karimu Benzemi nije bilo teško da loptu prosledi u mrežu.

Real je nakon početnog vođstva nastavio da pritiska, međutim, domaći uspevaju da u nadoknadi prvog poluvremena stignu do pogotka. Radost je kratko trajala, pošto je sudija Havijer Estrada, nakon asistencije VAR-a, poništio gol Selte.

Video tehnologija koristila se i u 56. minutu, kada je Luka Modrić zaradio direktan crveni karton, nakon gaženja Denisa Suaresa.

Čini se da su Madriđanima sa desetoricom zaigrali još bolje, a u 61. minutu Toni Kros fantastičnim udarcem sa velike distance duplira vođstvo gostiju.

Karim Benzema je odigrao odličnu utakmicu, a pre ustupanja mesta Luki Joviću, uspeo je sjajno da asistira Lukasu Vaskesu, koji je rutinski uspeo da savlada golmana Blanka.

Utešni pogodak za Seltu postiže Iker Losada u sudijskoj nadoknadi, čime je postavio konačan rezultat, 1:3.

La Liga, prvo kolo:

Selta - R. Madrid 1:3 (0:1)

(Losada 90+1 - Benzema 12, Kros 61, Vaskes 80)

19.00 Valensija - R. Sosijedad

20.00 Maljorka - Eibar

21.00 Leganes - Osasuna

21.00 Viljareal - Granada

Nedelja:

17.00 Alaves - Levante

19.00 Espanjol - Sevilja

21.00 Betis - Valjadolid

22.00 A. Madrid - Hetafe

petak:

Atletik Bilbao - Barselona 1:0 (0:0)

(Aduris 89)


B92/Teleks.info

Komentari