(VIDEO) JUVENTUS SRUŠIO INTER I PREUZEO PRVO MESTO! SJAJAN MEČ NA MEACI! Strelci svih golova na susretu bili Argentinci!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) JUVENTUS SRUŠIO INTER I PREUZEO PRVO MESTO! SJAJAN MEČ NA MEACI! Strelci svih golova na susretu bili Argentinci!

Fudbaleri Juventusa savladali su na gostovanju ekipu Intera sa 2:1 u derbiju sedmog kola Serije A.

Fudbalski klasik i sjajan meč odigran na stadionu "Đuzepe Meaca" pripao je ekipi Juventusa, a zanimljivo je da su strelci svih golova na susretu bili Argentinci.

Već u četvrtom minutu "stara dama" je došla do bođstva, kada je Dibala postigao gol snažnim udarcem levom nogom, na asistenciju Pjanića.

Igrao se 17. minut kada je De Liht igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudija Roki dosudio jedanaesterac. Siguran sa bele tačke bio je Lautaro Martinez.

Usledila je ogromna borba za svaku loptu, veliki broj šansi, ali i duži period bez gola.

Juventus do pobede i sva tri boda iz "derbija Italije" dolazi golom Iguina u 80. minutu, nakon sjajne akcije gostujuće ekipe.

Juve je slavio u borbi za prvo mesto, pa sada ima bod više od drugoplasiranog Intera.

U ostalim mečevima Torino i Napoli odigrali su nerešeno bez golova, 1:1 bilo je na meču Rome i Kaljarija, a 2:2 u duelu Bolonje i Lacija. Atalanta je sa 3:1 savladala Leće, dok je Fjorentina pobedila Udineze sa 1:0.


RTS/Teleks.info

Komentari