(VIDEO) KLOPA NIKO NIJE IZVREĐAO KAO TRENER HRVATSKIH KORENA! K***in sine, koga ti to j***š? SUDIJE JEDVA SPREČILE OBRAČN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) KLOPA NIKO NIJE IZVREĐAO KAO TRENER HRVATSKIH KORENA! K***in sine, koga ti to j***š? SUDIJE JEDVA SPREČILE OBRAČN!

Liverpul je prošlog meseca osvojio prvi naslov svetskog klupskog prvaka u svojoj istoriji pobedivši Flamengo u finalu, a pre toga su u polufinalu izbacili meksički Monterej.

Trener Meksikanaca Rikardo Antonio Mohamed Matijević tražio je crveni karton za Gomeza nakon jednog prekršaja, a njegova gestikulacija prema sudiji se nije svidela Klopu, koji se narugao Matijeviću i imitirao njegovo mahanje rukama.

Usledila je žestoka reakcija Matijevića, koga su jedva sprečili da se lično obračuna sa menadžerom Redsa!

"Pokazao je manjak poštovanja prema meni. Klop je tražio žute kartone jer je tvrdio da smo stalno udarali Salaha. Tada sam ja tražio crveni za jednog od njegovih igrača, a onda je on isplazio jezik prema meni kao pi**a. Prvo sam se samo nasmejao, ali onda sam izgubio smirenost. Nisam ni sam siguran što sam mu rekao, ali mislim da je bilo nešto u stilu: 'Kur**n sine, koga ti to j**eš?' To je samo izašlo iz mene", priznao je Matijević.

Matijević je rođen u Argentini, ali otac mu je iz Hrvatske.

Index.hr

Komentari