(VIDEO) OVO ITALIJA NE PAMTI, OVACIJE MIHI, ČITAV STADION USTAO DA POZDRAVI SINIŠU! Mihajlović vodio Bolonju do pobede!

    Podeli
  • (VIDEO) OVO ITALIJA NE PAMTI, OVACIJE MIHI, ČITAV STADION USTAO DA POZDRAVI SINIŠU! Mihajlović vodio Bolonju do pobede!

Bolonja je na svom stadionu savladala SPAL 1:0 (0:0) . Ekipu je sa klupe vodio Siniša Mihajlović, a tim mu je uzvratio pobedom.

Zanimljivo je bilo da su tribine stadiona bile popunjene kao da gostuju velikani italijanske lige. Svi su pozdravili trenera Mihajlovića prilikom ulaska na stadion "Renato Dal'Ara". Delovalo je kao da je on taj koji je vratio navijače na stadion.

Mihajlović je dočekan aplauzima mnogobrojnih navijača Bolonje koji su pred početak utakmice srpskog stručnjaka dočekali i skandiranjem njegovog imena.

Trener Bolonje se zahvalio navijačima i zatim se osvrnuo na ono što najviše voli da radi - vođenje svog kluba.

Navijači "crveno-plavih" su razvili i transparent na tribinama kojim su Siniši poručili da su uz njega i da ga podržavaju.

Odlučujući pogodak postignut je u trećoj minuti nadoknade vremena. Orsolini je uputio centaršut sa desne strane Soriano je bio najviši u skoku i glavom smestio loptu u mrežu.

Bolonja je imala više od igre svih 90 minuta. Četa Siniše Mihajlovića je imala čak deset šuteva u okvir gola i bar pet-šest stopostotnih prilika, dok su se gosti isključivo branili.

Teleks.info/Mediji

Komentari