(VIDEO) OVO MOŽE SAMO MIHA! Siniša došao na stadion Verone! TIHA DOBRODOŠLICA, PA HISTERIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) OVO MOŽE SAMO MIHA! Siniša došao na stadion Verone! TIHA DOBRODOŠLICA, PA HISTERIJA!

Proslavljeni srpski stručnjak i reprezentativac Siniša Mihajlović napustio je bolnicu, kako bi predvodio Bolonju u prvenstvenom meču Serije "A". Klub sa Renato del Are u prvom kolu Kalča gostuje na "Bentegodiju", a Miha nije mogao da izdrži već je otišao sa klinike i odlučio da sedi na klupi protiv Verone.

Miha je dan proveo sa svojim igračima sa kojima je spremao taktiku za meč sa Veronom, oni su krenuli autobusom ka stadionu, dok se srpski trener u kolima, i sa zaštitnom maskom na licu, "prebacio" do mesta odigravanja utakmice.

Navijači Bolonje sa oduševljenjem su ispratili dolazak trenera Bolonje na meč i velikim aplauzom i ovacijama dočekali srpskog stručnjaka. Nema sumnje da će večerašnji meč proći u znaku Mihe.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je napustio kako bi predvodio ekipu u meču Serije A protiv Verone. Srpski stručnjak leči se od leukemije, koja mu je dijagnistifikovana pre nešto više od mesec dana.!

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", Mihajlović je izašao iz bolnice prvi put posle ciklusa hemioterapija, koji su počeli pre nešto više oko mesec dana, ostavivši lekarsko osoblje u čudu.


Komentari