(VIDEO) OVO NIJE ZA CRVENI, OVO JE ZA ZATVOR! GAĆINOVIĆ JE ČUDOM PREŽIVEO START LUDAKA! Golman Šalkea zamalo ubio Srbina!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) OVO NIJE ZA CRVENI, OVO JE ZA ZATVOR! GAĆINOVIĆ JE ČUDOM PREŽIVEO START LUDAKA! Golman Šalkea zamalo ubio Srbina!

Igrao se 66. minut, Mijat Gaćinović trči u kontranapad protiv Šalkea, a onda kao da ga je voz udario. Zaleteo se Aleksandar Nibel i udario Mijata kramponima direktno u grudi, odneo ga je punom silinom, a mi nećemo tražiti nikakve atribute i prideve za ovo što je učinio golman Šalkea da ne bismo preterali. Za ovo ne postoji adekvatan opis. Prosto neverovatno.

Ovo je za rubriku bez komentara...

Crveni karton koji je dobio jeste logičan sled okolnosti, ali ovo je bio start "za zatvor". Možda dobije i neke dodatne kazne jer ovo što je učinio se može svrstati u jedne od najbrutalnijih startova u fudbalu ikada viđenih. Zapravo, podsetio je na onaj čuveni start Šumahera nad Batistonom iz 1982. godine koji upravo važi za jedan od najvarvarskijih.

Čak i brutalan start Hrvata Džoa Šimunića nad Suljmenkjem na meču Srbija Hrvatska izgleda smešno u odnu na ovo!

E sada je golman Šalkea Nibel je prestigao taj nivo. Prosto neverovatno. Da se čovek zapita šta je ovom momku bilo u glavi kada je učinio ovako nešto.

Naravno, pored toga što je Nibel isključen, Gaćinović je morao da bude zamenjen pa je umesto njega ušao Pasijensija u 70. minutu utakmice.

Mijatu je Nibel raskrvavio usnu, a ostaje samo da se nadamo da prilikom ovog sudara nije došlo do neke teže povrede kod srpskog reprezentativca.

Inače, ako nekog posle ovoga interesuje rezultat, Šalke je slavio sa 1:0.

Mozzartsport/Teleks.info

Komentari