(VIDEO) REAL NIJE ZVEZDA ILI PARTIZAN! MOŽETE LI DA ZAMISLITE TRI PENALA PROTIV CRVENO ILI CRNO-BELIH U SUPERLUIGI?! Naravno da ne!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) REAL NIJE ZVEZDA ILI PARTIZAN! MOŽETE LI DA ZAMISLITE TRI PENALA PROTIV CRVENO ILI CRNO-BELIH U SUPERLUIGI?! Naravno da ne!

Postaće noćna mora za Real Madrid, Zinedina Zidana i Tiboa Kurtou, golmana Madriđana. Postigao je čak tri gola na večerašnjem meču i svaki od njih je bio sa bele tačke!

Da, dobro ste pročitali. Verovatno je ovo prvi put da ste čuli da je protiv Real Madrida dosuđeno tri penala na istom meču.

Vezista Valensije, koji je na sredini terena igrao u tandemu sa Urošem Račićem, bio je precizan sva tri puta, što je dovelo do ubedljive pobede ''slepih miševa''. Srpski vezista proveo svih 90 minuta na terenu.

Pored tri gola Solera, strelac za Valensiju je bio i Rafael Varan, koji je u 43. minutu pogodio mrežu sopstvenog tima. Iako je rEal Madrid od 23. minuta vodio pogotkom Karima Benzeme, na kraju je doživeo brodolom.

Nakon nekoliko mečeva u kojima Zidan nije koristio Luku Jovića, srpski napadač je večeras dobio šansu. Ponovo prekasno, kada je sve bilo gotovo, u 83. minutu meča. Tada je već bilo 4:1, što je bio i konačan rezultat ovog meča.

Porazom u Valensiji, Real je izgubio korak za vrhom tabele, ali bi mogao da se vrati blizu čelne pozicije pobedom u zaostalom meču. Ipak, stiče se utisak da će uskoro morati da ''vija'' gradskog rivala koji igra dobro i koristi kikseve Reala i Barselone.

Mondo.rs

Komentari