(VIDEO) RONALDO ČERUPA REAL MADRID, UZEĆE IM I ALVARA ODRIOZOLU, Juventus našao idealnu zamenu za Žoaa Kansela!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) RONALDO ČERUPA REAL MADRID, UZEĆE IM I ALVARA ODRIOZOLU, Juventus našao idealnu zamenu za Žoaa Kansela!

Kristiano Ronaldo je čelnicima Juventusa preporučio da dovedu Alvara Odriozolu iz Real Madrida!

Odriozola je došao u Madrid prošloga leta iz Real Sociedada za 30 miliona evra i do sada odigrao 22 utakmice, te zabio jedan gol i upisao devet asistencija. 23-godišnji bek nije previše očarao Zinedina Zidana koji prednost ipak daje Daniju Karvahalu, a na raspolaganju ima i Edera Militaoa i Nača Fernandeza pa će španski reprezentativac morati promeniti sredinu ako želi imati veću minutažu.

Iz Madrida su spremni da ga prodaju, a mladi bek želi otići negde gdje će igrati i Ligu šmpiona. Tu u priču dolazi Juventus kome je navodno Kristiano Ronaldo predložio da dovede Odriozolu. Španski mediji pišu kako se radi o ponudi koja bi mogla zadovoljiti sve strane.

'Stara dama' je ostala bez Žoao Kansela koji je otišao kod Pepa Gvardiole u Mančister Sity, a Matia de Šiljoo, Huan Kvadrado, kao i novopridošli Danilo nisu pokazali da mogu pokriti rupu koja je ostala njegovim odlaskom. Ronaldo veruje da je Odriozola taj, a isto misli i Mauricio Sari.

Mladi Španlac može igrati i središnjeg braniča i na beku, brz je i može povući kontru, a to je ono što u Torinu traže. Transfer bi se mogao realizovati uskoro, a čeka se jedino da Juventus proda Danielea Ruganija za kojeg bi dobili oko 30 miliona evra koje bi onda prosledili Realu za Odriozolu.

100posto.hr/Teleks.info

Komentari