(VIDEO) SRBIJA ĆE BITI ŠAMPION EVROPE, AKO SPREČI HALANDA DA JOJ NE ZABIJE VIŠE OD TRI KOMADA! Norveški vunderkind dao pet golova za 51 minut u igri!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) SRBIJA ĆE BITI ŠAMPION EVROPE, AKO SPREČI HALANDA DA JOJ NE ZABIJE VIŠE OD TRI KOMADA! Norveški vunderkind dao pet golova za 51 minut u igri!

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su Keln rezultatom 5:1 u 19. kolu Bundeslige, a ponovo je briljirao Norvežanin Erling Haland. Posle debija u dresu Milionera protiv Augzburga u kom je za 35 minuta provedenih na terenu postigao het-trik, protiv Jarčeva je ponovo u igru ušao sa klupe i za 26 minuta u igri dva puta je matirao protivničkog golmana.

Borusija je povela već u prvom minutu preko Rafaela Gereira, a prednost je u 29. minutu duplirao Marko Rojs. Treći gol za Dortmund postigao je Džejdon Sančo u trećem minutu drugog poluvremena, a igrao se 65. minut kada je Mark Ut vratio nadu gostima. Ipak tada je na scenu stupio Haland koji je ušao u igru i golovima u 77. i 87. minutu dokazao o kakvom se igraču radi.

Podsetimo, reprezentacija Srbije će se u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo susresti sa Norveškom koju će predvoditi upravo Haland.

Pa, Orlovi, nek vam je sa srećom! Trebaće vam...

U sledećem video prilogu možete se podsetiti i kako je Haland Augzburgu spakovao tri komada.


Komentari