(VIDEO) ZBOG NJE LUKA NE IGRA ZA REAL, OTKRIVENO ZAŠTO JOVIĆ GREJE KLUPU! Zanosna Francuskinja je kriva što Zidan ne pušta Srbina na teren!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) ZBOG NJE LUKA NE IGRA ZA REAL, OTKRIVENO ZAŠTO JOVIĆ GREJE KLUPU! Zanosna Francuskinja je kriva što Zidan ne pušta Srbina na teren!

Luka Jović nikako da dobije šansu od Zinedina Zidana, trenera Real Madrida.

Od početka novembra do sada igrao je samo osam minuta, a izgleda da je "krivac" ni manje, ni više nego jedna atraktivna Francuskinja.

Zidan voli da koristi formaciju sa samo jednim klasičnim napadačem, a tu je šansu najpre dobio iskusni Francuz Karim Benzema, koji je tokom čitave pretprošle sezone dao samo 12 golova za Real.

Međutim, kako je Kristijano Ronaldo otišao u Juventus, Benzema je počeo da izbija u prvi plan, a možda i najviše jer je potpuno sredio svoj privatni život.

Posle zabavljanja sa medicinskom sestrom Chloe De Launay, sa kojom je 2014. dobio kćerkicu Meliju, Benzema je upao u prilične psihičke probleme usled raskida, ali se iz toga izvukao kada je upoznao zanosnu sunarodnicu Coru Gauthier, Francuskinju koja je foto-model, a kojoj su roditelji poreklom sa Martinika.

Njih dvoje su relativno skoro dobili sina, Ibrahima, posle čega je i počela fudbalska renesansa Benzeme.

Ove sezone je, otkako je Luka Jović došao u Real, Francuz dao čak 15 pogodaka na samo 14 nastupa, pa i ne čudi što ga Zidan drži "non-stop" na terenu, a srpski golgeter čeka na klupi.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari