(VIDEO/FOTO) ITALIJA NA NOGAMA, MIHA JE POBEDNIK, BOLONJA REMIZIRALA, golčina Kolarova, Lacio ubedljiv…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO/FOTO) ITALIJA NA NOGAMA, MIHA JE POBEDNIK, BOLONJA REMIZIRALA, golčina Kolarova, Lacio ubedljiv…

Sedam mečeva prve runde italijanske Serije A odigrano je u nedelju, ali je vest dana Siniša Mihajlović na klupi Bolonje u Veroni.

Bolonja je imala prednost igrača više od 13. minuta, kada je Pavel Davidovič napravio penal i zbog toga bio isključen. Nikola Sansone je bio precizan sa bele tačke i delovalo je da će Bolonja pokloniti pobedu svom treneru.

Ipak, Migel Velose je fantastičnim golom iz slobodnog udarca izjednačio, apotom je Verona uspela da se odbrani do kraja. Darko Lazović odigrao je ceo susret za domaće.

Milan je loše započeo sezonu. Crveno-crni su minimalno poraženi od Udinezea u Udinama, a pobedonosni gol za zebre postigao je Rodrigo Bekao u 72. minutu.

Uzbudljiv meč viđen je u Rimu. Roma je tri puta vodila, ali je Đenova stigla do boda. Za Romu su pogađali Čengiz Under, Edin Džeko i Aleksandar Kolarov (fantastičan gol iz slobodnog udarca), ali su na drugoj strani odgovarali Pinamonti, Krišito i Kuame.

Lacio sa Sergejom-Milinkovićem Savićem u postavi (igrao do 77. minuta) protutnjao je kroz Đenovu. Strelci za nebesko-plave bili su Ćiro Imobile u 37. i 62. minutu i Hoakin Korea u 52.

Saša Lukić igrao je svih 90 minuta u pobedi Torina nad Sasuolom.

Udineze – Milan 1:0 (0:0)
Bekao 72′
Roma – Đenova 3:3 (2:2)
Under 6′, Džeko 30′, Kolarov 49′ – Pinamonti 16′, Krišito 43′ (pen), Kuame 70′
Kaljari – Breša 0:1 (0:1)
Donaruma 54′ (pen)
Torino – Sasuolo 2:1 (1:0)
Zaza 14′, 55′ – Kaputo 69′
Verona – Bolonja 1:1 (1:1)
Velose 37′ – Sansone 15′ (pen)
SPAL – Atalanta 2:3 (2:1)
Di Frančesko 6′, Petanja 26′ – Gosens 34′, Mjuriel 70′, 76′

SC/Teleks.info

Komentari