VLAHOVIĆ PRIORITET ZA ROMU! VIOLA MU NUDI BOLJI UGOVOR, ALI VUČICA JE NEUMOLJIVA! On je naš, zameniće u timu Džeku!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ PRIORITET ZA ROMU! VIOLA MU NUDI BOLJI UGOVOR, ALI VUČICA JE NEUMOLJIVA! On je naš, zameniće u timu Džeku!

Posle sjajnih partija u "B" timu Fjorentine, Dušan Vlahović se ustalio i u seniorskoj ekipi Viole, pa kod novog trenera Đuzepea Jakinija uživa veliko poverenje.

Bivši igrač Partizana je nastavio sa odličnim partijama, što nije promaklo mnogim italijanskim i evropskim klubovima. U već poduži red interesenata, stala je i Roma, ali se uprava Vučice čini kao najbliža u dovođenju srpskog napadača.

Italijom kruži priča da je sportski direktor Rome Đanluka Petraki tokom januara stupio u kontakt s Vlahovićevim agentima, odnosno, da je tada između dve strane dogovoreno da će pregovori biti nastavljeni u skorijoj budućnosti. Vlahović u Fjorentini trenutno ima ugovor do juna 2023. i platu od 400.000 evra godišnje, a Viola je navodno pre nekoliko dana otpočela razgovor o korigovanju istog.

Što se Rome tiče, Srbina na Olimpiku vide kao istinskog naslednika Edina Džeka, ali prema procenama njegova vrednost na tržištu već sada je 20.000.000 evra. Podsetimo, Dušan je postigao sedam golova i upisao jednu asistenciju u 24 meča koliko je odigrao u svim takmičenjima.

SD

Komentari