VLAHOVIĆ TRESE MADRID! ARSENAL SPREMIO 180 MILIONA ZA SRBINA, ALI! Dušan je mnogo bliže prestonici Španije - LŠ je prioritet!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ TRESE MADRID! ARSENAL SPREMIO 180 MILIONA ZA SRBINA, ALI! Dušan je mnogo bliže prestonici Španije - LŠ je prioritet!

Dušan Vlahović sve je izvesnije, uskoro će promeniti sredinu, ali još se ne zna čiji dres će obući umesto ljubičastog Fiorentine. Iako se pre dva dana činilo da je Arsenal preuzeo primat u trci za srpskim golgeterom, vesti iz Španije govore drugačije.

Tobdžije su spremne da izdvoje vrtoglavih 180 miliona evra za transfer Srbina, jer ga Arteta vidi kao idealnu zamenu za odlazećeg Obamejanga.

Prema saznanjima uglednog španskog Mundo deportiva, sada su i "jorgandžije" zagrizle za napadača "orlova" i to iz sličnih razloga koje ima Arsenal. Naime, Atletiko nema nameru da produži saradnju sa vremešnim Luisom Suarezom, a Dijego Simeone veruje da je 21-godišnji Srbin idealno rešenje za osveženje u špicu napada "jorgandžija".

Atletiko je i ranije pokazivao interesovanje za Vlahovića, ali to je bilo u vreme dok se srpski golgeter još nije etablirao kao najubojitiji kanonijere i rekorder Serije A, pa je i ponuda "jorgandžija" bila daleko manja nego što bi sada morali da iskeširaju Fiorentini.

Budući da Arsenalove finansije umnogome zavise od plasmana u Ligu šampiona, a londonski klub trenutno ne zauzima mesto koje mu garantuje igranje elitnog takmičenja, čini se da je Atletiko sada preuzeo primat u trci za Dušanovim autogramom.

Podsetimo, za Vlahovića su osim pomenutih klubova, veoma zagrejani i Totenhem, Mančester siti, a u manjoj meri i Junajted. Pari Sen Žermen čini sve da zadrži Mbapea, a ukoliko u tome, što je sve izvesnije, ne uspe, usmeriće se prema dovođenju Romelua Lukakua iz Čelsija.

Od Vlahovićevog prelaska u Juventus, što je njegova najveća želja, neće biti ništa, jer Fiorentina ne želi da prodaje igrača direktnom konkurentu u ligi.

Komentari