VLAHOVIĆ ZALUDEO ITALIJU, PRANDELI SPUŠTA LOPTU! Dušan je odličan, verujem mu, ali ima šta da popravi – ZA TO SMO TU MI, TRENERI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ ZALUDEO ITALIJU, PRANDELI SPUŠTA LOPTU! Dušan je odličan, verujem mu, ali ima šta da popravi – ZA TO SMO TU MI, TRENERI!

Fudbaleri Fiorentina slavili su u utorak uveče protiv Juventusa sa čak 3:0 i naneli "Staroj dami" prvi poraz, a prvi gol za ljubičasti tim postigao je srpski reprezentativni napadač Dušan Vlahović. O odluci da pruži priliku 20-godišnjem ofanzivcu govorio je trener tima iz Firence Ćezare Prandeli.

On je iskoristio fantastičan pas Franka Riberija, munjevito istrčao i savladao Ščesnog. Bio je to treći uzastopni meč u kojem se Vlahović upisao u strelce.

- Verovao sam u Vlahovića i nastaviću da verujem u njega. On ima odlučnost, vredno trenira, a ja mislim da je on sjajan igrač. On ima 20 godina, tako da može da nauči ’tajming’ za pokrete i postane zaista odličan. Ima mnogo entuzijazma i treba u nekim stvarima da se popravi, ali zato su tu treneri. Ima dobre temelje - izjavio je Ćezare Prandeli.

Dugo je Milan bez Zlatana Ibrahimovića, ali to mu ne smeta da se održava na prvom mestu. Ni večeras (20.45) protiv Lacija sjajnog Šveđanina neće biti u timu, ali Rosoneri idu na pobedu protiv Lacija jer im Inter diše za vratom. Kvota na keca je 2,30, iks je 3,40, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lacio.

- Posle meča sam se pozdravio sa trenerom Juventusa Andreom Pirlom. Čestitao sam mu jer mislim da je u kratkom periodu formirao jasan identitet Juventusa i naterao ih da igraju napadački fudbal. Već smo znali da je lider i biće kandidat za trofej u svim takmičenjima u kojima bude nastupao ove sezone - dodao je trener Fiorentine.

"Viola" se posle pobede nalazi tek na 15. mestu tabele sa 14 bodova, a u narednom kolu tražiće nastavak odlične forme na domaćem terenu protiv Bolonje Siniše Mihajlovića.

SD

Komentari