VLAHOVIĆ ŽELI DA BUDE BOLJI OD IBRE, NIJE GA IZNENADILA DIJAGNOZA DA IMA KORONU?! Saigrači su imali temperature, očekivao sam to!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ ŽELI DA BUDE BOLJI OD IBRE, NIJE GA IZNENADILA DIJAGNOZA DA IMA KORONU?! Saigrači su imali temperature, očekivao sam to!

Fudbaler Dušan Vlahović bio je ‘gost’ Aleksandra Stojanovića u Instagram lajv intervjuu.

Mladi napadač Fiorentine u odličnom raspoloženju i sa osmehom na licu govorio je o momentima kada je saznao da boluje od koronavirusa i kako se sa time izborio i drugim temama.

Vlahović ističe da ga saznanje da boluje od ‘Kovid-19’ nije iznenadilo.

– Nije me iznenadilo jer su pre utakmice moji saigrači imali temperaturu. U Italiji je velika verovatnoća bila da se dobije. Saznao sam kada sam bio kod kuće. Imao sam temperaturu i pozvao sam klupskog doktora i rekao mu ‘imam temperaturu’ rekao mi je da uzmem lek i da ga obaveštavam kako se osećam. Temperatura mi je skočila na 39, on mi ponovo kaže uzmi lek. Otišao sam potom u bolnicu, svi rezultati su mi bili u redu i krvna slika i skener pluća, a posle su mi javili telefonom – rekao je Vlahović.

Mladi napadač otkrio je i koga je prvo pozvao kada je saznao da ima virus.

– Čekao sam malo, potom sam pozvao mamu, ali se nije javila potom sam zvao tatu. Hteo je odmah da dođe, nasekirao se, ali sada je već sve ok. Osećam se dobro, nisam imao temperaturu pet ili šest dana, sada se osećam super. Imam još deset dana karantina, ovde se to poštuje. Ako izađete da se šetate mogu da vam napišu kaznu na ulici. Karantin traje 14 dana, tokom tog perioda prati se stanje obolelih – rekao je Vlahović.

Istakao je da ga koronavirus ne plaši.

– Nema straha, mislim da nemam čega da se plašim. Ne mogu da kažem da se bespotrebno diže panika, mnogo ljudi je preminulo. Treba voditi računa, ali nema mesta strahu – rekao je Vlahović.

Hotsport

Komentari