ZA KOGA JE PEREZ SPREMIO 155 MILIONA U KEŠU! Do Pogbe ne može, Nejmar košta mnogo više, MOŽDA ERIKSEN ILI…

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZA KOGA JE PEREZ SPREMIO 155 MILIONA U KEŠU! Do Pogbe ne može, Nejmar košta mnogo više, MOŽDA ERIKSEN ILI…

Kako piše "Marka" Real ima 155 miliona u kešu, to bi mogli da potroše u naredna tri dana. Problem je što nemaju na koga. Računaju sa eventualnom prodajom Marijana u finišu prelaznog roka, ali onaj koga bi želeli, Pogba je nemoguća misija.

Zidan ne odustaje, ali iz Junajteda i dalje stižu negativni signali, naime, u ovom trenutku nema šanse da puste Francuza, čak ni ako Real ponudi 200 miliona, odnosno skupi novac.

To bi moglo da bude dovoljno za Nejmara, ali kada se sračuna njegova plata, troškovi tog transfera bi bili oko pola milijarde evra i sigurno opteretili poslovanje kluba koji je već uzeo ogroman kredit za izgradnju, to jest rekonstrukciju stadiona.

Izvesno je da će otići Navas, stići Areola, ali što se tiče drugih igrača, iako novca ima, Zidan je spustio rampu na Eriksena, dok Van de Bek verovatno ima još jednu sezonu da dokaže u Ajaksu da je materijal za Los Blankose.

Florentino Perez je umeo da kupuje igrače u finišu prelaznog roka, Modrića, Brazilca Ronalda i Bejla, ali čini se da na tržistu nema nikoga za koga bi se mogla isplatiti velika suma do ponedeljka u ponoć.

Ostaje da vidimo, hoće li ipak dovesti jednog vezistu, procenjuje se da nemaju zamenu za Kazemira, ali čini se da će u Realu prelazni rok završiti mirno i da je jednostavno na snazi mantra, "Galaktikos ili niko".

Sportske.net

Komentari