ZAŠTO PRIJOVIĆ NE IGRA?! PARE SU PROBLEM! Za 4 godine dobio je od Arapa 27, a uz bonuse smeši mu se i svih 40 miliona! TO NIKO NEĆE DA PLATI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZAŠTO PRIJOVIĆ NE IGRA?! PARE SU PROBLEM! Za 4 godine dobio je od Arapa 27, a uz bonuse smeši mu se i svih 40 miliona! TO NIKO NEĆE DA PLATI!

Navijači Partizana su slali poruke da bi rado voleli da vide Aleksandra Prijovića u Humskoj, Crvena zvezda je u smiraj prelaznog roka pokušala da dovede srpskog reprezentativca na pozajmicu, ali status Prijovića ostao je nepormenjen. Ono što je izvesno, napadač Al Itihada je na Banovom brdu!

Ne, nije Prijović pojačao Čukarički, ali trenira sa ekipom. Strateg “brđana” Aleksandar Veselinović izašao je u susret Prijoviću i crnogorskom reprezentativcu Marku Simoviću, pa ova dvojica igrača treniraju sa ekipom Čukaričkog, kako bi održali formu u slučaju ponuda.

Dok je kod Simovića sve jasno, odnosno slobodan je igrač, kod Prijovića se situacija prekomplikovana. Zapravo, može da bude jednostavna ukoliko Srbin raskine ugovor koji važi do 2023. godine i odrekne se miliona. Nezvanično, bivši fudbaler PAOK-a je dobio 27 miliona za četvorogodišnji ugovor, koji bi uz bonuse mogao da dođe do neverovatnih 40 miliona. Onaj teži put podrazumeva pozajmicu, na koju su Al Itihadu spremni, ali su problem finansije. Retko ko, ili niko ne može da ispoštuje Prijovićev ugovor.

Kako vreme prolazi, sve je manje zemalja u kojima Aleskadnar može da ode, za sada prelazni rok i dalje traje u Kini, Sjedinjenim Američkim Državama, Poljskoj, Rusiji, Poljska…

– Prijović ima fenomenalnu završnicu. Teško ga je čuvati, baš je dobar. Obojica igrača su se odlično uklopila, kao da su sa nama duže vreme – istakao je štoper “brđana” Stefan Šapić u izjavi za “Sportski žurnal.”

Maxbetsport/Teleks.info

Komentari