ZIDAN JE JASAN, JOVIĆ NIJE NA PRODAJU, ALI... OVU PONUDU ĆE TEŠKO ODBITI! Luku traži njegov "drugi otac"! Na meti i Filip Kostić - PRAVI SE NOVI AJNTRAHT!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZIDAN JE JASAN, JOVIĆ NIJE NA PRODAJU, ALI... OVU PONUDU ĆE TEŠKO ODBITI! Luku traži njegov "drugi otac"! Na meti i Filip Kostić - PRAVI SE NOVI AJNTRAHT!

Nedeljno izdanje "Sport Bild" ume i da se zaigra. Ali ovde ne bi smelo da bude prevelike greške, jer tamo dobro poznaju novot trenera Monaka Nika Kovača. A i priča deluje sasvim logična: hrvatski strateg planira da u Monte Karlo namami i Filipa Kostića i Luku Jovića sa kojima je svojevremeno više nego uspešno sarađivao u Ajntrahtu.

Pitanje je samo koliko je ovo izvodljivo. Kostić ima već 27 godina i sad mu je trenutak da potpiše ugovor života. Spekuliše da bi transfer mogao da košta oko 32.000.000 evra.

Što se tiče Jovića, Zinedin Zidan je već rekao da će on i definitivno i sledeće sezone biti u Realu, ali španski mediji tvrde da je to samo zato što u Madrdu znaju da neće moći da izvuku 60.000.000 evra koliko su ga prošlog leta platili Ajntrahtu

SD

Komentari