ZIDAN NE ODUSTAJE OD JOVIĆA! Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga da učinimo! REAL NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA DIGNE LUKU!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZIDAN NE ODUSTAJE OD JOVIĆA! Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga da učinimo! REAL NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA DIGNE LUKU!

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, uoči meča u Kupu Kralja sa Sosijedadom govorio je i o statusu srpskog napadača Luke Jovića, Francuz je rekao da se svi u klubu trude da pomognu Srbinu kako bi se što bolje adaptirao na uslove u prestonici Španije.

- Pokušavamo da pomognemo Luki. U ekipi se oseća ugodnije i bolje, to ga može koštati, ali to je normalan proces prilagođavanja. Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga da učinimo - rekao je Zidan, prenose španski mediji. Zidan je prokomentarisao i stanje drugih fudbalera.

- Drago nam je da je Eden sa nama. Imao je povredu, ali sve je bolji i bolji. Želimo da uživamo u njegovim igrama dugi niz godina. Valverde u svemu mora da se popravi, veoma je mlad i pokazuje da mu je mesto u Madridu, ali u svemu mora da se poboljša. Vinisijus ima kvalitet i mora naporno da radi. Srećni smo što je tu i imam poverenja u njega - podvukao je Zidan.

Podsetimo, Jović je letos pojačao Kraljevski klub iz frankfurtskog Ajntrahta za sumu od 60 miliona evra.

SD

Komentari