ZIDAN SAD NE DA JOVĆA, NAPOLI VEĆ PRONAŠAO ZAMENU! POD VEZUV STIŽE MAURO IKARDI! Svi čekaju šta će reći Vanda Nara!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZIDAN SAD NE DA JOVĆA, NAPOLI VEĆ PRONAŠAO ZAMENU! POD VEZUV STIŽE MAURO IKARDI! Svi čekaju šta će reći Vanda Nara!

Signali iz Madrida, da Zinedin Zidan nema nameru da se liši Luke Jovića, izgleda da su pravilno shvaćeni u Napoliju. Iako je napolitanski klub slovio kao favorit da dovede srpskog napadača na pozajmicu, gazda Aurelio De Laurentis je odlučio da se na vreme obezbedi, u trenutku kada klub sigurno napušta Hoze Kaljehon, a gotovo izvesno Dris Mertens i Arkadijuš Milik.

Kako prenosi RAI, na radaru Napolija je Mauro Ikardi, koji je sezonu proveo u Pari Sen Žermenu kao pozajmljeni igrač Intera. Argentinac nema budućnost u mlanskom, jer ga je Konte precrtao čim je stigao u klub. On je trenutno procenjen na 60 miliona evra, koliko je Real platio i Jovićev dolazak iz Ajntrahta.

Očekivano, u celoj priči će ključnu reč da ima Ikardijeva supruga Vanda Nara, nimalo omiljen pregovarač u evropskim fudbalskim krugovima. Odavno nije tajna da upravo ona povlači sv konce kada se radi o karijeri sjajnog 27-godišnjeg fudbalera.

Ikardi se na krajnje neprijatan način rastao sa Interom, pošto je optužen da je lažirao povredu i oduzeta mu je kapitenska traka. Od dolaska u Pariz je blistao i na 31 utakmici za “svece” postigao 20 golova, uz četiri asistencije.

Maxbetsport

Komentari