ZIDAN SE BAŠ IGRA STRPLJENJEM FLORENTINA PEREZA! Uništava igrača kojeg Real smatra svojim najvećim bogatstvom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZIDAN SE BAŠ IGRA STRPLJENJEM FLORENTINA PEREZA! Uništava igrača kojeg Real smatra svojim najvećim bogatstvom!

U Madridu se upalio alarm zbog razvoja brazilske zvijezde Vinisijusa Žuniora, koji je trebao biti među predvodnicima nove ere nakon Kristiana Ronalda, a deo prošle sezone izgledalo je kao da je na dobrom putu.

Međutim, ono što se očekivalo kao jednostavna prilagodba ispalo je problematično. Zidan je u poslednjoj utakmici poslao Vinisijusa na desnu stranu kako bi se prilagodio ulasku Luke Jovića. Iako to nije njegova prirodna strana, ostavio je jako loš utisak.

Šokantno je da Zidane ne uspeva razigrati igrača kojeg čelnici Reala smatraju svojim najcjenjenijim bogatstvom. U prilog tome ide i činjenica da je Hames Rodrigez, koji je bio na odlasku iz kluba, dobio priliku da starta ispred njega.

Ono što je zabrinjavajuće je da Vinisijus ne izgleda kao isti igrač koji je zadivio navijače u jednom trenutku prošle sezone. Real ga smatra igračem za budućnost, novom velikom zvezdom u gradu, ali Zidan mu nije dao vremena i prostora da povrati samopouzdanje.

Nakon ulaska protiv Valjadolida, bilo je jasno da malo toga ide kako treba. Možda nije očekivao da će prelazak na desnu stranu biti izazovan, ali vidi se kako nema samopouzdanje i greši. Brazilac se trenutno odlučio malo isključiti i uzeti dvodnevnu pauzu na Balearskim otocima.

Sport.ba

Komentari