ZIDANOVA LISTA OD PET NAPADAČA, ŠTA ĆE BITI SA JOVIĆEM! Real sprema brutalnu konkurenciju Srbinu, MOŽE LI LUKA POBEDITI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZIDANOVA LISTA OD PET NAPADAČA, ŠTA ĆE BITI SA JOVIĆEM! Real sprema brutalnu konkurenciju Srbinu, MOŽE LI LUKA POBEDITI!

Luka Jović zaista nema sreće otkako je došao u Real Madrid, a to ni njegov drugi prvenstveni pogodak za slavni klub ne menja.

Naime, iako je dao gol Osasuni, naš reprezentativac nema mira jer je trener Zinedin Zidan rešio da angažuje novog napadača. I, zbog toga je već predao upravi listu od pet špiceva koji su mu u ovom trenutku interesantni, pa očekuje da čelnici "kraljevića" na leto bar nekog od njih dovedu.

U pitanju su Erling Braut Haland, koji je nedavno stigao u Borusiju Dortmund, gde je nastavio da blista baš kao i u dresu Salcburga...

Osim njega, na listi želja je Interov Lautaro Marinez, zatim Mojsi Kin iz Čelsija... Tu je i 20-godišnji napadač Real Sosijedada Aleksander Isak, ali i Patrik Kutrone, koji kao pozajmljeni igrač Vulverhemptona igra za Fjorentinu:

"Karim Benzema neće trajati večno, a iako je Luka Jović već tu, nova 'devetka' je potrebna da bi se borila za mesto sa Srbinom. Ova lista je trenutno aktuelna na stadionu Santjago Bernabeu", kao ekskuzivnu informaciju javlja španski "Defensa sentral".

Podsetimo, Luka Jović je minulog leta stigao iz Ajntrahta u Real u transferu vrednom 60 miliona evra, a pehovi su ga nedugo zatim zadesili. Najpre je imao problem sa povredom kuka, potom sa minijaturnom minutažom, a nakon debitantskog gola u dresu Madriđana - dva pogotka su mu poništena posle VAR-intervencija, a dva je sprečila stativa, uključujući i utakmicu finala Superkupa. Na sve to se nadovezala nova povreda, zbog koje jedno vreme nije mogao da trenira, a taman kada je ponovo dao gol za Real i Zidan ga pohvalio, pojavila se ova lista željenih pojačanja - baš na njegovom "radnom mestu".

Blic.rs

Komentari