ŽIVKOVIĆ U OLIMPIJAKOSU MENJA PODENSEA! Benfika po svaku cenu želi da se reši Srbina! MOGU LI PIREJCI ZADOVOLJITI NJEGOVE APETITE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŽIVKOVIĆ U OLIMPIJAKOSU MENJA PODENSEA! Benfika po svaku cenu želi da se reši Srbina! MOGU LI PIREJCI ZADOVOLJITI NJEGOVE APETITE!

Olimpijakos traži zamenu za napadača Danijela Podensea koji će se preseliti u Vulverhempton za 30.000.000 evra, a kao zamena za sjajnog Portugalca slovi zaboravljeni Srbin Andrija Živković, koga Benfika po svaku cenu ćeli da se reši!

Transfer Živkovića, kao i onaj Podenseov, odradiće, kako se saznaje, super menadžer Žorž Mendeš.

Upravo je on predložio Olimpijakosu da angažuje Andriju Živkovića koji je ove sezone skoro nestao sa fudbalske mape.

Podsetimo, Živković je pre tri i po godine došao u Benfiku iz Partizana u besplatnom i kontroverznom transferu. Klub iz Humske je tada ostao bez obeštećenja, ali su se lepo naplatili Živković, njegov otac i agenti.

Benfika je htela da ga proda letos jer je Živkovićev ugovor takav da raste svake godine. Prve sezone po dolasku iz Partizana, ugovor mu je iznosio 2.100.000 evra, ove sezone je Benfika dužna da mu isplati 4.000.000 evra, a sledeće sezone u poslednjoj godini ugovora čak 4.900.000 evra.

Jasno je zašto lisabonski klub želi da se reši Srbina, ali i zašto Živković ne želi da ide i ne smeta mu to sedi na tribinama.

Teleks.info/Mediji

Komentari