ZVEZDA ĆE OTERATI HARIJA KEJNA IZ TOTENHEMA?! Kapiten Engleske posle poniženja od Bajerna želi da napusti Sparse! Crveno-beli mogu da ubrzaju stvar!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA ĆE OTERATI HARIJA KEJNA IZ TOTENHEMA?! Kapiten Engleske posle poniženja od Bajerna želi da napusti Sparse! Crveno-beli mogu da ubrzaju stvar!

Hari Kejn će zatražiti da ga prodaju na leto, tvrde izvori bliski Totenhemu. Kejn, navode, ne vidi kako će "Pevci" biti u igri za velike trofeje i spreman je da posluša savet Rija Ferdinanda koji smatra da treba da ode u veći klub, sada kada je u najboljim godinama.

Kapiten Totenhema je bio besan na saigrače posle katastrofe protiv Bajerna, on i Ljoris su vodili glavnu reč u svlačionici, ali ostala je sumnja da će Kejn sačekati kraj sezone i onda tražiti od Levija da ga proda.

Najtvrđi pregovarač u svetskom fudbalu bi tražio preko 250 miliona evra za svog napadača, ali je nerealno da to neko plati.

Nije tajna da Bajern, Mančester Junajted i Real hoće sjajnog Engleza, on će napuniti na leto 27 godina, dao je 171 gol u 262 meča za "Pevce" ali nema nijedan trofej.

"Tajms" tvrdi da je kapiten Engleske nagovestio da je njegovo strpljenje isteklo i da bi želeo da napusti Englesku, što ostavlja male šanse Junajtedu.

Ipak, ima ugovor do 2024. Totenhem drži njegovu sudbinu u rukama, ali niko mu ne može zameriti što traži izlaz, čini se da je ovakav Totenhem dalje od trofeja nego ikada.

Možda je naredno leto prilika da okrenu novu stranicu, ko zna hoće li ostati Poketino, ugovori ističu Eriksenu, Alderveireldu i Vertongenu, a Deni Rouz će ponovo biti na prodaju.

Sportske.net/Teleks.info

Komentari