ZVEZDA I PARTIZAN DA UČE OD PEPA! Fudbaleri Sitija pozdraviće igrače Liverpula u "špaliru", uoči utakmice na "Etihadu"! TAKO TO RADE VELIKI KLUBOVI!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA I PARTIZAN DA UČE OD PEPA! Fudbaleri Sitija pozdraviće igrače Liverpula u "špaliru", uoči utakmice na "Etihadu"! TAKO TO RADE VELIKI KLUBOVI!

Fudbaleri Mančester Sitija pozdraviće igrače Liverpula u „špaliru", prilikom ulaska na teren uoči utakmice u četvrtak na „Etihad" stadionu.

Liverpul je osigurao naslov prvaka Engleske nakon 30 godina posle poraza Sitija od Čelsija ove nedelje. Redsi imaju 23 bodova više, sedam kola pre kraja Premijer lige.

Prva utakmica Liverpula nakon što je osigurao naslov biće baš na terenu velikog rivala, a Pep Gvardiola je najavio da će njegovi igrači ukazati čast i čestitati Redsima.

"Naravno da ćemo to napraviti. Pozdravićemo ih i čestitati im na neverovatan način. Klopovi momci to zaslužuju!", rekao je Gvardiola.

Trener Sitija je dodao da već gledati u budućnost.

"U sportu treba gledati u budućnost. Nikada ne treba gledati samo na ono što si napravio. Nikad ne smete zaboraviti da smo veliki klub i organizacija i da iz ovoga treba svi nešto da naučimo", zaključio je Gvardiola.

Alo

Komentari