ZVEZDA OSTALA PRAZNIH RUKU! BANE POTPISUJE, NA STOLU DVOGODIŠNJI UGOVOR, nije mogao da odbije 6.000.000 evra od Arapa!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA OSTALA PRAZNIH RUKU! BANE POTPISUJE, NA STOLU DVOGODIŠNJI UGOVOR, nije mogao da odbije 6.000.000 evra od Arapa!

Posle rastanka za ruskim Zenitom gotovo svakodnevno se špekulipše o novom klubu Branislava Ivanovića. Iskusni defanzivac dovođen je u vezu sa Crvenom zvezdom i Evertonom, ali izgleda da je stigla ponuda koja se ne odbija i ne dobija svaki dan naročito na zalasku karijere.

Kako MaxBet sport saznaje, na Ivanovićevu adresu stigla je ekstra bogata ponuda. Njega želi klub iz Saudijske Arabije. Al Hilal je spreman da mu plati 8.000.000 dolara (skoro 6.000.000 evra) za dvogodisnji ugovor! Lider šampionata, koji se uskoro nastavlja i do kraja ima osam kola, hoće još jedno zvučno pojačanje u ekipi, pored najboljeg strelca Gomisa. I ne žali para da angažuje Branislava Ivanovića.

Aktuelni su još neki klubovi iz Azije i bivši igrač Čelsija (devet godina nosio dres ekipe iz Londona) ima pozive iz Dubaija i Katara, gde bi se uključio i u promociju Svetskog prvenstva, koje je zakazano za 2022. godinu.

Tokom uspešne karijere rekorder po broju utakmica u dresu Srbije osvojio je deset trofeja, među kojima su Liga šampiona i Liga Evrope, a prošle sezone odigrao je 35 utakmica i postigao četiri pogotka za Zenit.

SD

Komentari