DEKI PRELOMIO, OVO JE TIM ZVEZDE ZA MILAN! Stanković pripremio mišolovku za Rosonere, hoće li se Pioli upecati...

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI PRELOMIO, OVO JE TIM ZVEZDE ZA MILAN! Stanković pripremio mišolovku za Rosonere, hoće li se Pioli upecati...

Do senzacije protiv Milana vode dva putića. Gotovo identična, posuta sitnim kamenjem, ali na čijem kraju blješti svetlost pobednika, namenjena isključivo herojima koji hrabrošću gaze i po oštrom i nepristupačnom.

Crvena zvezda će se Milanu suprotstaviti u formaciji koju je prezentovala u dva uvodna prolećna kola Superlige sa dva štopera 4-2-3-1 (modifikovana 4-1-4-1) ili u sistemu 3-4-2-1, patentiranom u grupnoj fazi Lige Evrope.

Jedno je sigurno, ako u poslednjem trenutku ne dođe do neplaniranih problema, na terena stadiona „Rajko Mitić“ u četvrtak od 18.55 časova sigurno će istrčati kapiten Milan Borjan, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Milan Gajić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, El Fardu Ben i Dijego Falćineli.

Stankovićevo iznenađenje u formaciji sa dva klasična štopera mogao bi da bude Filipo Falko koji bi mogao da preuzme ulogu dirigenta igre u liniji sa Benom i Ivanićem odmah iza Falćinelija.

Ako doskorašnji as Lećea bude počeo meč sa klupe za rezervne igrače, šansu od prvog minuta bi mogao da dobije Njegoš Petrović, a tada bi Kanga dobio ofanzivniju ulogu. U verziji sa tri štopera na terenu bi se našao Radovan Pankov. Bokove bi u tom slučaju ispred štoperske trojke kontrolisali Gajić i Rodić, Sanogo bi imao ulogu zadnjeg veznog, a najveću pomoć iskusni vezista iz Obale Slonovače bi trebalo da ima u liku Kange od kojeg se očekuje da iz naftalina izvuče mađije iz duela sa Spartom i Krasnodarom od pre tri i po godine. Ispred Kange bi se našli Ben i Ivanić, plus „Zvezdin Inzagi“ Falćineli.

Ima li Zvezda snage da priredi senzaciju u dvomeču šesnaestine finala Lige Evrope? Jedno je sigurno, Dejan Stanković je pripremio mišolovku za starog komšiju iz Italije, videćemo da li će se "rosoneri" upecati...

CRVENA ZVEZDA (verovatni sastav): Borjan - Gajić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Falko (Petrović, Pankov), Ivanić - Falćineli.

Komentari