DEKI PREPISAO RECEPT ZA LIBEREC, MOŽE LI NA TAJ NAČIN DA SRUŠI GENK! Ovo je Stankovićev tim za Belgijance!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • DEKI PREPISAO RECEPT ZA LIBEREC, MOŽE LI NA TAJ NAČIN DA SRUŠI GENK! Ovo je Stankovićev tim za Belgijance!

Trener crveno-belih Dejan Stanković spreman je da na teren protiv Genka pošalje najbolje što klub iz Ljutice Bogdana ima kako bi protiv gostiju bila osvojena još tri boda.

Jedini problem kada je sastav u pitanju Stanković ima na levom beku jer Milan Rodić ima problema sa zadnjom ložom, ne računa ni na vezistu Veljka Nikolića koji se borio sa jakom prehladom prethodnih nekoliko dana. Dok će Nikolićevo mesto zauzeti Gelor Kanga, u Rodićevom slučaju je još uvek sve otvoreno. Pokušaće u Zvezdi da spreme Rodića za meč, ali neće forsirati po svaku cenu kako se povreda ne bi zakomplikovala. AKo se dogodi da Rodić ipak ne može, njegovo mesto zauzeće Marko Gobeljić.

Osim Rodića ili Gobeljića u zadnjoj liniji bi trebalo da se nađu Miloš Degenek i Nemanja Milunović kao štoperski par i Miloš Gajić koji je uspeo da obezbedi sebi mesto startera na desnom beku. Na poziciji zadnjeg veznog je zacementiran Seku Sanogo.

U ofanzivnom delu neće biti promena posle uspešnog meča protiv Libereca. Društvo Kangi će praviti Mirko Ivanić, dok će ispred biti El Fardu Ben koji je protiv Libereca pokazao koliko je važan za Zvezdu i Aleksandar Katai koji je protiv Čeha još jednom demonstrirao šta sve može kada je raspoložen za igru. Mesto u špicu je rezervisano za Dijega Falćinelija koji je već u nekoiko navrata pokazao da je Crvena zvezda napravila pravi potez kada ga je dovela na pozajmicu.

Meč se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić.

SD

Komentari