E, ZBOG OVOG JE UEFA “MAFIJA”, ako su bar malo pošteni SADA CRVENE OD SRAMOTE ZBOG PRAZNE HUMSKE? Pogledajte šta je Donald imao da poruči!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • E, ZBOG OVOG JE UEFA “MAFIJA”, ako su bar malo pošteni SADA CRVENE OD SRAMOTE ZBOG PRAZNE HUMSKE? Pogledajte šta je Donald imao da poruči!

Ovo baca potpuno novo svetlo na temu navodnog rasizma na stadionu Partizana

Crvena zvezda je u sredu uveče igrala meč 1. kola Lige šampiona sa Bajernom iz Minhena, a pred tu utakmicu na Instagramu se oglasio bivši kapiten kluba iz Ljutice Bogdana Mičel Donald na Instagramu.

- 'Ajmo, Cigani - rekao je između ostalog, podigavši pritom tri prsta.

Ne bi to ni bila neka vest, da upravo zbog uzvika u Humskoj ulici "pi**o ciganska" na njegov račun pred duel Partizana i Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope nije zatvoren stadion crno-belih na dva meča. Partizan je zbog toga izgubio ozbiljnu svotu novca na prodaji karata, oko milion evra, a razlog za zatvaranje stadiona bilo je taj što je maliciozni UEFA FARE izveštač taj usklik okarakterisao kao rasistički.

S obzirom na to da Donald očigledno i sam sebe naziva "Ciganinom", jasno je da to označava navijačku pripadnost, ali sada je kasno da se evropska kuća fudbala pokaje, jer se utakmica prvog kola Lige Evrope između Partizana i AZ igra već ove večeri od 21 čas.

Doduše, stadion će biti poprilično ispunjen sa 20.000 dece, ali ta deca ne kupuju karte, već preko školica fudbala besplatno dolaze na stadion, pa klub neće inkasirati ni dinara.

Bilo kako bilo, ostaje nam da pitamo: Ljudi iz UEFA, da li vas je sada bar malo sramota?

Espreso.rs

Komentari