FALĆINELI ZA ITALIJANSKU GAZETU: MOŽEMO IZBACITI MILAN, DEKI JE ČUDO! Majstore, pokaži se na terenu!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • FALĆINELI ZA ITALIJANSKU GAZETU: MOŽEMO IZBACITI MILAN, DEKI JE ČUDO! Majstore, pokaži se na terenu!

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli širio je optimizam u razgovoru za italijansku "Gazetu delo sport" najavivši da je srpski prvak spreman da iznenadi Milan i eliminiše ga iz Lige Evrope.

Napominjući da je "Marakana tvrđava koju mnogi nisu osvojili a to dobro zna Liverpul", napadač Crvene zvezde je optimistički za italijansku "Gazetu" najavio iznenađenje.

- Dok smo čekali žreb rekao sam defanzivcima naše ekipe da će ih čekati Ibrahimović i tako je i bilo. Milan je jak, ali se nadam da će biti malo rasejani i da će nas potceniti. Ipak, igraju derbi Serije A posle naših utakmica, pa verujem da možemo da ih izbacimo iako su favoriti - rekao je Falćineli.

Posebno je potencirao rad trenera Dejana Stankovića ne otkrivajući detalje.

- Ne otkrivam naše tajne, ali trener je fenomen, sa njim i štabom govorim na italijanskom, a tu je sada i Pipo Falko. Već su ga svi zavoleli, ovde je velika strast, verujte mi. Navijači nas uvek dočekuju u sportskom centru posle gostovanja. U Beogradu mi je jako dobro, lepo živimo, dao sam ovde devet golova, ispred smo Partizana i želimo da osvojimo titulu - naveo je Dijego.

Direktno

Komentari